Vapaaehtoisprofiili: Johanna Behm

Johanna Behm puhuu neljää kieltä ja on työskennellyt ja opiskellut viidessä maassa. Helmikuussa 2019 hän muutti ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolelle Yhdysvaltoihin.

Johanna on vapaaehtoinen Tällä kertaa äänestän -kampanjassa ja tuottaa somesisältöä, joka levittää tietoisuutta EU-vaaleista ja kannustaa muita äänestämään.

Johanna, miksi EU-vaalit 2019 ovat niin tärkeät?

”Tehtävänämme on pitää yhdessä historian suurinta rauhanliittoa ja varmistaa kansainvälisen yhteistyön sekä vapaan liikkuvuuden jatkuvuus. Omalta osaltani haluan varmistaa, että muilla eurooppalaisilla nuorilla olisi samat mahdollisuudet menestykseen kuin minulla. Globaalit ongelmat vaativat globaaleja ratkaisuja ja siksi fiksuilla ihmisillä on oltava kiitorata valmiina.”

Miksi lähdit vapaaehtoiseksi Tällä kertaa äänestän -kampanjaan?

”Toivon voivani inspiroida muita nuoria äänestämään. Harva ymmärtää EU:n edut ja EU:n vaikutuksen päivittäiseen elämäämme. Mielestäni kansainvälisistä toimijoista EU tekee eniten töitä yksilöiden tietoturvan turvaamiseksi. Teknologia-toimialan työntekijänä olen tietoturva-asioista erityisen huolissani. Toivon voivani demonstroida EU:n vaikutuksia päivittäiseen elämäämme omakohtaisten kokemusteni kautta.”

Johanna äänestää EU-vaaleissa 26.5.2019: ”Turvallisen, suvaitsevaisen ja innovatiivisen Euroopan puolesta.”

Katso Johannan postauksia esimerkiksi matkustamisesta ja ulkomailla äänestämisestä

 

Puolusta sinäkin eurooppalaista demokratiaa ja muistuta kavereitasi äänestämisestä somessa!

Ryhdy Tällä kertaa äänestän -vapaaehtoiseksi täällä.